top of page

🖲 SUDL DUB 🖲 Nieuw Product 🙌

Vandaag zijn we verheugd om ons nieuwste product, Sudl Dub, te introduceren.

Het is het resultaat van co-creatie met het zorg en innovatie team van AZ Maria Middelares, waaronder Elisabeth Reusens, Tommy D'Haeyer, Hilde Vermeulen, en anderen.

Met hun waardevolle input hebben we een oproepbeveiligingssysteem ontwikkeld dat de veiligheid en het comfort van patiënten in zorginstellingen zal veranderen. 🏥❤️


Sudl Dub is onze nieuwste innovatie, geïnspireerd door feedback van onze klanten. Het is een eenvoudig en toegankelijke product, ontworpen om het leven van patiënten en verpleegkundigen gemakkelijker te maken. We hebben goed geluisterd naar de behoeften van onze gebruikers en zijn trots op het resultaat.


Met Sudl willen we een positieve impact hebben in zorgomgevingen.

We nodigen je uit om ons nieuwe product te ontdekken op onze website (https://www.sudl.eu) en kijken ernaar uit om je te ondersteunen met ons nieuw product.


Ik heb persoonlijk onze nieuwste creatie geleverd en geïnstalleerd bij AZ Maria Middelares. Het was een emotioneel en hartverwarmend moment om te zien hoe ons product met open armen werd ontvangen door verpleegkundigen en patiënten.

Het was motiverend om te zien hoe ons harde werk en toewijding werden erkend en gewaardeerd.


Bedankt voor jullie steun en vertrouwen in ons team. Samen blijven we ontwerpen voor een betere toekomst!


Team Sudl 🖲9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page